Проблеми партнерства бізнесу, влади та суспільства в системі регіонального розвитку - Мартякова, О.; Василенко, Т. (Схід, 2011)
У статті обґрунтована необхідність і форми взаємодії влади, бізнесу й суспільства на рівні регіону при реалізації соціальних проектів. Розглянуті методологічні основи взаємодії держави, бізнесу і суспільства в економічній системі регіону. Основною організаційною формою такої взаємодії, на думку авторів, є публічно-приватне партнерство.