Обґрунтування стратегій організаційного розвитку у сфері ресурсозабезпечення житлово-комунального господарства міста - Рогачов, В. (Схід, 2011)
У статті розглянуто організаційно-економічні особливості господарювання ресурсозабезпечувальної сфери ЖКГ міста, включаючи галузі водо-, тепло-, електро-, газопостачання.
Запропоновано підходи до обґрунтування стратегії організаційних змін ресурсозабезпечувального підприємства, реалізація яких сприятиме сталості та ефективності функціонування. Дослідження відображає сучасний стан розвитку ЖКГ міста й сучасне бачення цього
процесу в Україні.