Вибір місця розташування станцій технічного обслуговування і ремонту автотранспортних засобів - Лисак, О. (Схід, 2011)
У статті розглядаються питання вибору розташування станцій технічного обслуговування й ремонту автотранспортних засобів (СТО). Проаналізовані існуючі підходи до вирішення завдань розташування СТО, зокрема моделі й методи вибору якнайкращого розташування, а також їх переваги й недоліки.