Реформування житлово-комунального господарства міста Івано-Франківська на засадах державно-публічного партнерства - Мельничук, І. (Схід, 2011)
У статті на основі класичних форм державно-приватного партнерства проведено дослідження можливих трансформацій існуючих підприємств ЖКГ, зокрема "Івано-Франківськво-
доекотехпром", а також можливість техніко-економічного вдосконалення й розвитку в рамках трансформованих структур.