Перспективи правового забезпечення відносин органів місцевого самоврядування та суб'єктів господарювання в Україні - Нестеров, Г. (Схід, 2011)
У статті розглянуто сучасний стан і визначено перспективи правового забезпечення взаємовідносин органів місцевого самоврядування та суб'єктів господарювання в Україні. Акцентовано увагу на необхідності прийняття спеціального закону щодо державно-приватного партнерства, яке розглядається автором статті як основоположний принцип взаємодії
держави та бізнесу.