Економіко-правове забезпечення формування та реалізації соціальної політики держави, регіону, міста - Новікова, О.; Залознова, Ю. (Схід, 2011)
У статті визначено потребу послідовного правового забезпечення формування та реалізації соціальної політики в багаторівневій системі управління. Обґрунтовано зміст та особливості соціальної політики залежно від рівня управління. Сформульовано пропозиції з удосконалення соціальної політики держави та її регіонів, виконано їх правову регламентацію.