Житлово-комунальне господарство України: підсумки, проблеми, перспективи (вступне слово на VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції "Місто, регіон, держава: економіко-правові проблеми господарювання") - Рибак, В. (Схід, 2011)
Вступне слово на VIII міжнародній науково-практичній
конференції "місто, регіон, держава:
економіко-правові проблеми господарювання"