Аналіз інноваційних процесів створення цінності в машинобудівній галузі України - Безгін, К. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано стан розвитку інноваційних процесів створення цінності в машинобудівній галузі України, на базі якого надані науково-практичні рекомендації щодо подальшого вдосконалення державної інноваційної політики в цій сфері.