Проблеми та перспективи формування ефективної тарифної політики в житлово-комунальному господарстві - Вода, І.; Голуб, Г. (Схід, 2011)
У статті розглянуто основні проблеми формування та регулювання тарифів на житлово-
комунальні послуги в сучасних умовах економічного розвитку країни. Запропоновані рекомендації щодо реформування житлово-комунального господарства та вдосконалення тарифної політики.