Амортизаційна політика як напрям державного регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності підприємств - Дугієнко, Н. (Схід, 2011)
У статті досліджено державну амортизаційну політику як важливий інструмент активізації
інвестиційно-інноваційної діяльності підприємств у сучасних умовах. Визначено, яким чином вироблення обґрунтованої амортизаційної політики дозволяє стимулювати зростання
інвестицій, оновлення продукції та виробничого апарату. Запропоновано основні напрямки
підвищення ефективності амортизаційної політики, що посилять її інвестиційну спрямованість.