Посткризові тенденції розвитку економіки України - Макогон, Ю. (Схід, 2011)
У статті порівняно стан економіки України в 2009-2010 рр. із виділенням окремих значущих
секторів, проаналізовано результати оцінки добробуту різними верствами населення України. Приділено увагу процесам посткризового відновлення окремих галузей економіки країни.