Реалізація економічних інтересів регіонів у моделі взаємодії держави та бізнесу - Азарян, О.; Іншин, І. (Схід, 2011)
У статті розглянуто характер взаємозв'язків у системі реалізації економічних інтересів у
сфері економічної безпеки на мікро-, мезо- й макрорівнях; обґрунтоване положення про
взаємозв'язок економічної безпеки з характером реалізації економічних інтересів у моделі
державно-приватного партнерства.