Аналіз економічного змісту фінансового потенціалу регіону - Боронос, В.; Карпенко, І. (Схід, 2011)
У статті уточнено поняття "фінансовий потенціал регіону"; на основі системного підходу
виділено основні властивості фінансового потенціалу регіону як системи; визначено його
структуру й досліджено взаємозв'язок між складовими елементами; обґрунтовано необхідність формування механізму ефективного використання фінансового потенціалу регіону, розглянута комплексна методика оцінки фінансового потенціалу.