Організаційно-економічні напрями підвищення ефективності консалтингової діяльності з управління персоналом - Брінцева, О. (Схід, 2011)
У статті розглянуті питання розробки й використання методики вибору консалтингової
компанії; узгодження параметрів проекту з його цілями та завданнями; покращення ресурсного забезпечення консалтингових компаній; збільшення кількості клієнтів консалтингових
компаній за рахунок активізації попиту малих та середніх підприємств; розробки та надання
нових видів консалтингових послуг.