Щирі вітання з 80-річним ювілеєм академіку Юрію Іллічу Кундієву (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2007)
2 жовтня 2007 року всі вчені, наукова громадськість та інтелігенція України, представники багатьох міжнародних та національних організацій з щирими почуттями пієтету, гордості за весь український народ, відмічають яскраву і видатну подію нашої сучасності і новітній історії – 80-річний ювілей з дня народження і 55-річчя трудової творчої наукової діяльності члена наукової редакційної ради нашого журналу, Віце-президента АМН України, директора Інституту медицини праці АНИ України, академіка НАН і АМН України Юрія Ілліча Кундієва.