Хто ми, що ми і чого хочемо? - Ковалевський, І.Д. (Ніжинська старовина, 2009)
Друкується за примірником, який зберігається у фондах Ніжинського краєзнавчого музею. Стилістику й мовні особливості оригіналу збережено. [Окреме видання]. – Ніжин, 1917. – 12 с.