Інноваційні напрями новітньої доби України - Боган, І.; Голубка, С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: С. Злупко. Економічна наука і наукознавство. — Львів: Тріада плюс, 2006. — 776 с.