До виходу з друку монографії В.О.Лісобея «Заболеваемость работников транспорта» - Колоденко, В.О. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2006)
Рецензія на монографію: Лисобей В.А. Заболеваемость работников транспорта /В.А.Лисобей. — Одесса, 2005. 260 с.