CASE-инструментарий UFO-toolkit. Автоматизация построения УФО-моделей - Маторин, В.С.; Маторин, С.И.; Попов, А.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
The development and perfection questions of the original knowledge oriented program CASE-tool “UFO-toolkit” are considered.
The algorithm of the business-systems and business-processes models automatic building with the help of this tool is described. Розглядаються питання розвитку та удосконалення оригінального програмного CASE-інструментарію, основаного на
знаннях – «UFO-toolkit». Наведений варіант алгоритму автоматичної побудови моделей бізнес-систем та бізнес-процесів за
допомогою даного інструмента.