О необходимости усовершенствования нормативно-правовой деятельности санэпидслужбы - Голубятников, Н.И.; Болдескул, И.П.; Чубенко, А.Ф. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2007)
Проаналізовані проблеми, які існують в нормативно правовому забезпеченні діяльності санепидслужби в сучасних соціально економічних умовах України. They have analyzed problems existing in the legal providing of sanitary and epidemiologic service activity under modern Ukrainian social and economic conditions.