Использование современных технологий при санаторно-курортном лечении остеохондроза позвоночника у работников транспортной отрасли - Николаева, Н.Г.; Колоденко, В.А.; Балашова, И.В.; Колоденко, В.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2007)
Проаналізовано результати лікування розповсюдженого остеохондрозу хребта у 96 працівників транспортної галузі на санаторно курортному етапі. Показані переваги використання сучасних діагностичних та лікувальних технологій. Диференційоване використання фізичних чинників підвищує ефективність лікування до 50%. Results of sanatorium treatment of spine osteochondrosis in 96 patients were analised. Advantages of the usage of contemporary technics were showed. Differential usage of fisical factors increased efficacy of treatment up to 50%.