Проблемы качественного питьевого водоснабжения в Одессе - Климентьев, И.Н. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2008)
Правильний вибір методу і засобу, забезпечення умов ефективного індивідуального їх використання дозволить отримувати високоякісну питну воду в промислових масштабах. Наше завдання об’єднати свої зусилля і утілити в життя новітні наукові досягнення з метою забезпечення здорової життєдіяльності майбутніх поколінь. Correct choice of effective water preparation method and mean will allow to get a high quality drinking water in industrial quantities. It is important for providing of healthy vital functions of future generations.