Збереження шахтного фонду і проблеми реструктуризації вугільної галузі: ретроспектива та перспективи - Кабанов, А.І. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Розглянуто стан шахтного фонду вугільної галузі в цілому та вугільного району Донбасу в ретроспективі та окреслено перспективи його збереження та відтворення. Ключові слова: шахтний фонд, реструктуризація, технічний рівень, відтворення, інновації. Рассмотрено состояние шахтного фонда угольной отрасли в целом и угольного района Донбасса в ретроспективе и очерчены перспективы его сохранения и воссоздания. Ключевые слова: шахтный фонд, реструктуризация, технический уровень, воссоздание, инновации. The state of mine fund of coal industry is considered on the whole and coal district of Donbassa in a retrospective view and the prospects of his maintainance and recreation are outlined. Key words: mine fund, restructurisation, technical level, re-creation, innovations.