Проблеми інвестиційної активності зарубіжних інвесторів з питань використання та розвитку нерухомості України - Шарова, С.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
В роботі розглянуто тенденції розвитку ринку нерухомості регіону. Визначено, що одним з головних напрямів розвитку повинно стати пожвавлення інноваційно-інвестиційної діяльності та залучення коштів іноземних інвесторів у нерухомість України. Ключові слова: інвестиції, ринок нерухомості, фактор часу. В работе рассмотрены тенденции развития рынка недвижимости региона. Определенно, что одним из главных направлений развития должно стать оживление инновационно инвестиционной деятельности и привлечение средств иностранных инвесторов в недвижимость Украины. Ключевые слова: инвестиции, рынок недвижимости, фактор времени. Progress of market of the real estate of region trends are in-process considered. Certainly, that a revival innovative of investment activity and bringing in of facilities of foreign investors must one of main directions of development become in the real estate of Ukraine. Key words: investitions, housing market, time factor.