Аналитические методы определения в воде диоксида хлора, хлорит- и хлорат-анионов - Петренко, Н.Ф.; Деревянко, Т.О.; Кизлова, М.И. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2008)
У статті надано аналіз існуючих методів визначення у воді діоксиду хлору і його побічних продуктів, а також удосконалені авторами методи для оперативного контролю діоксиду хлору, гіпохлорит і хлорит аніонів при їхній сумісній присутності. In article the analysis of existing methods of determination in water chlorine dioxide and its by products, and also the methods advanced by authors for the operative control chlorine dioxide, hypochlorite and chlorite anions is presented at their joint presence.