В авангарді вітчизняної медичної науки і практики — До 70-річчя з Дня народження академіка А.М.Сердюка (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2009)
24 грудня 2008 року виповнилося 70 років з дня народження відомого вченого-гігієніста, громадського діяча, академіка Академії медичних наук, директора ДУ „Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва АМН України” Андрія Михайловича Сердюка.