Сучасні засоби знезаражування питної води - Кліментьєв, І.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2009)
В роботі представлені різні способи знезаражування питної води, які застосовуються в практиці водопідготовки. На дані їх позитивні і негативні характеристики. Встановлено, що найбільш ефективним в дійсний час являється діоксид хлору. The different ways of disinfestation of drinking water, applied in water treatment practice, are presented. Their positive and negative descriptions are given. It is set that most effective presently there is dioxide of chlorine.