Опыт обеззараживания воды на водопроводных очистных сооружениях КП «Компания «Вода Донбасса»» - Диденко, В.С.; Грачев, Е.П.; Жуков, Э.И. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2009)
У статті проаналізований досвід експлуатації автоматичних систем хлорування на водопровідних очисних спорудах КП «Компанія «Вода Донбасу» та визначені методи знезаражування питної води в умовах значного віддалення станцій підготовки водопровідної води від користувачів. The article is devoted to experience of the exploitation of the automatic systems of chlorination at the treatment waterworks in Company «Donbass Water». The disinfectant methods for drinking water are identified for distant stations of preparation drinking water.