Анализ заболеваемости гипертонической болезнью населения крупного промышленного региона Украины - Ищейкина, Ю.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Робота присвячена дослідженню сучасних закономірностей захворюваності населення великого промислового регіону на гіпертонічну хворобу. Встановлені особливості хромоди
наміки соціально професійно віково-статеві і територіальні закономірності. Is devoted to the study of contemporary patterns of morbidity of a large industrial area with essential hypertension. Established features of chromodynamics socio-professional age sex and territorial patterns of this disease.