Факторы формирования хронических заболеваний у железнодорожников - Пономаренко, А.Н.; Лисобей, В.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
У статті наведено аналіз даних літератури, які присвячені показникам захворюваності машиністів та їх помічників. Статистичний аналіз даних свідчить про специфічні особливості формування хронічної професійної та професійно обумовленої патології у залізничників. The paper presents review of the information, related to morbidity rate of locomotive engineers and their assistants. The processed data confirm specificity features formation of the chronic professional and is professional caused pathology in given contingent.