Successful resection of a retroperitoneal giant sarcoma: a case report - Voronov, I.A.; Bugaycov, S.G.; Mashukov, A.A.; Raciborsky, D.V.; Bilenko, A.A. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Описан клинический случай успешной хирургической резекции гигантскойй 38 килограммовой ретроперитонеальной саркомы у 52 летнего пациента. Описаний клінічний випадок успішної хірургічної резекції гигантскойй 38 кілограмової ретроперитонеальної саркоми у 52 річного пацієнта.