Дисбиоз кишечника у пациентов в критических состояниях - Постернак, Г.И.; Ткачева, М.Ю. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
У краткому обзорi представлeна сучасна iнформацiя о дiсбiозi, що утворюється при критичних станах. Доведена ефективнicть та перевага рiзноманiтних засобiв щодо профiлактики та лiкування подiбних ускладнень. Обрунтовується нова стратегія корекції дісбіоза з використанням нового спороутворюючого пробіотика Ентерожермiни. In the short review the modern information about disbiosis developing is presented at critical conditions. Are shown efficiency and advantages of various means to preventive maintenance and treatment of similar complications. Advantages of a preparation of Enterozhermina, to treatment disbiosis intestines are proved.