Інвестиційне забезпечення інноваційного розвитку машинобудівного підприємства - Курган, О.Г. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглянуті питання фінансування інноваційної діяльності промислових підприємств. Запропоновано методику фінансування інноваційної діяльності машинобудівного підприємства за рахунок впровадження лізингу. Ключові слова: інноваційна діяльність, інвестиції, машинобудівне підприємство, лізинг, лізингові платежі, економічний ефект. В статье рассматриваются вопросы финансирования инновационной деятельности промышленных предприятий. Предложено методику финансирования инновационной деятельности машиностроительного предприятия за счет внедрения лизинга. Ключевые слова: инновационная деятельность, инвестиции, машиностроительное предприятие, лизинг, лизинговые платежи, экономический эффект. The questions of financing of innovative activity of industrial enterprises are examined in the article. The method of financing of innovative activity of machinebuilding enterprise is offered due to introduction of leasing. Key words: innovative activity, investments, machine-building enterprise, leasing, leasings payments, economic effect.