Вплив зовнішньої рецесії на макроекономічну дестабілізацію в Україні - Ісаєва, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглядається й аналізується вплив фінансової кризи на дестабілізацію економіки України. Ключові слова: фінанси, криза, дестабілізація, економіка, розвиток. В статье рассматривается и анализируется влияние финансового кризиса на дестабилизацию экономики Украины. Ключевые слова: финансы, кризис, дестабилизация, экономика, развитие. Influence of financial crisis is examined and analysed on destabilization of economy of Ukraine. Key words: finances, crisis, destabilization, economy, development.