Дослідження принципових засад забезпечення ефективного розвитку промислового сектору в довгостроковій перспективі - Солоха, Д.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Метою цього дослідження є визначення та дослідження принципових засад забезпечення ефективного розвитку промислових підприємств у довгостроковій перспективі. Ключові слова: промисловість, підприємства, розвиток, металургія. Целью данного исследования является определение и исследование принципиальных принципов обеспечения эффективного развития промышленных предприятий в долгосрочной перспективе. Ключевые слова: промышленность, предприятия, развитие, металлургия. The purpose of this research is determination and research of of principle principles of providing of effective development of industrial enterprises in a long-term prospect. Key words: industry, enterprises, development, metallurgy.