Финансовый кризис и современное развитие экономики - Нусратуллин, В.К.; Нусратуллин, И.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Проблема фінансової кризи розробляється в економічній теорії достатньо широко, але не в тій мірі глибоко, щоб бути безпосередньо практичним керівництвом до дії у нинішній момент. Ключові слова: фінанси, економіка, криза, теорія, розвиток. Проблема финансового кризиса разрабатывается в экономической теории достаточно широко, но не в той мере глубоко, чтобы быть непосредственно практическим руководством к действию в текущий момент. Ключевые слова: финансы, экономика, кризис, теория, развитие. The problem of financial crisis is developed in an economic theory widely enough, but not in a that measure deeply, to be directly by practical guidance to the action in present moment. Key words: finances, economy, crisis, theory, development.