Сучасні аспекти розвитку ринку спільного інвестування України - Шевчук, О.В.; Моісєєв, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті досліджується динаміка й перспективи розвитку ринку спільного інвестування. Розкрито особливості функціонування фінансових інститутів спільного інвестування в сучасних ринкових умовах, визначені критерії вибору найбільш вигідного для інвестування фінансового інституту. Ключові слова: інвестиції, інститути спільного інвестування, фондовий ринок. В статье исследуется динамика и перспективы развития рынка совместного инвестирования Украины. Раскрыты особенности функционирования финансовых институтов совместного инвестирования в современных рыночных условиях, определены критерии выбора выгодного для инвестирования финансового института. Ключевые слова: инвестиции, институты совместного инвестирования, фондовый рынок. In the article the dynamics and prospects of development of the market of joint investment in Ukraine have been investigated. The peculiarities of functioning of the financial institutions of joint investment in modern market conditions have been covered, the criteria of selection of the investment-profitable financial institution have been determined. Key words: investment, institutions of joint investment, stock market.