Сучасні принципи ціноутворення на послуги пасажирського авіаційного транспорту - Матросова, Л.М.; Юрченко, Н.М. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Пропонується аналіз сучасних вимог до ціноутворення у сфері пасажирських авіаційних перевезень, а також обґрунтування принципів побудови базових тарифів на ці перевезення. Ключові слова: авіаційний транспорт, пасажирські перевезення, конкуренція, інфраструктура, тарифи, ціноутворення. Предлагается анализ современных требований к ценообразованию в сфере пассажирских авиационных перевозок, а также обоснования принципов построения базовых тарифов на эти перевозки. Ключевые слова: авиационный транспорт, пассажирские перевозки, конкуренция, инфраструктура, тарифы, ценообразование. The analysis of modern requirements is offered to pricing in the field of passenger air transportations, and also ground of principles of construction of base tariffs, on these transportations. Key words: aviation transport, passenger transportations, competition, infrastructure, tariffs, pricing.