Підприємство в інформаційну епоху - Скачек, Л.М. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розкривається стратегія розвитку ІСУ для сучасного підприємства, що визначається, у першу чергу, цілями її функціонування, а також існуючими можливостями й обмеженнями, методами й способами побудови системи управління й функціонування для всіх її учасників. Ключові слова: підприємство, інформація, суспільство, економіка. В статье раскрывается стратегия развития ИСУ для современного предприятия, которая определяется, в первую очередь, целями ее функционирования, а также существующими возможностями и ограничениями, методами и способами построения системы управления и функционирования для всех ее участников. Ключевые слова: предпринимательство, информация, общество, экономика. In the article opens up strategy of development of ISU for a modern enterprise is determined, in the first turn, by the aims of its functioning, and also existent possibilities and limitations, by methods and methods of construction of control the system and functions all of its participants. Key words: business undertakings, information, society, economy.