Санитарно-эпидемиологические особенности и меры территориальной безопасности международного транспорта - Голубятников, Н.И.; Сиденко, В.П.; Валявская, Г.И.; Войтенко, А.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
У аспекті медико біологічного захисту по матеріалах літератури і власних спостереженнях розроблений пріоритетний комплекс мерів територіальної безпеки міжнародних транспортних коридорів. In aspect of medical and biologic protection on materials of the literature and own supervision, the priority complex of measures of territorial safety of the international transport corridors is developed.