Войтенко Анатолію Михайловичу — 75 років! (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
22 липня 2010 року виповнюється 75 років з дня народження Войтенка Анатолія Михайловича і 51 рік трудової і громадської діяльності. Він заслужений діяч науки і техніки України, доктор медичних наук, професор, академік Української академії екологічних наук, академік Міжнародної академії безпеки життєдіяльності.