Национальная система химической безопасности и новое законодательство ЕС - Витер, В.Ф. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Розглянуті основні питання гармонізації нормативної бази національної системи хімічної безпеки з новим законодавством Європейського Союзу. The basic questions of harmonization of normative base of the national system of chemical safety are considered with the new legislation of European Union.