Основные научные достижения ГП «Украинский НИИ медицины транспорта» - Лебедева, Т.Л.; Лисобей, В.А.; Кочет, А.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
У роботі представлені основні результати наукової роботи колективу інституту за період з 2006 р. по 2009 р. Basic scientific achievements of collective of institute for period with 2006 for 2009 are presented.