Современная система очистки воды оборотного типа для автомоек «Евро-12» - Гонгальский, И.В.; Зятина, В.И.; Мухин, В.В.; Бакун, Г.В.; Евко, Ю.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Дана технологія очищення включає послідовні операції: механічне очищення (видалення не розчинених грубодисперсних домішок); физико-хімічне очищення (пневматична, мелкопузырчатая флотація з додаванням катіонного флокулянта); повне біологічне очищення (процес біохімічного окислення); знезараження (ультрафіолетове опромінювання).
При цьому досягається ефективне очищення стічних вод (88% забруднювачів затримується). Цей метод може бути запропонований для автомиття «Євро 12». The technology of clearing includes consecutive operations: Mechanical clearing (removal of not dissolved particulate pollutants); Physical and chemical clearing (pneumatic, small bubbling flotation with addition of cationic flocculant); Full biological clearing (process of biochemical oxidation); Disinfecting irradiation).
(an ultra violet Effective sewage treatment (88 % of pollutants are late) is thus reached. This method can be offered for car washes “Euro 12”.