Современное состояние и перспективы развития исследований по гигиене труда на транспорте - Евстафьев, В.Н.; Хобзей, Н.К. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Представлені дані свідчать про важливість і актуальність завдань, що стоять перед гігієністами праці на транспорті. Авторами та співробітниками розроблені і упроваджені нормативно методичні документи по питаннях гігієни на об’єктах транспорту, зокрема: санітарні норми і правила – 8; методичні вказівки і рекомендації – 15; інформаційні листки – 21, отримано 1 патент України і 4 авторських свідоцтва, опубліковано 3 монографії. The presented data testify to importance and an urgency of the problems facing to hygienists of work on transport. Authors and employees develop and introduce is standard methodical documents concerning hygiene on objects of transport, including: sanitary norms and rules 8; methodical instructions and recommendations 15; information leaflets 21, 1 patent of Ukraine and 4 copyright certificates is received, 3 monographies are published.