Наличие ингибитора трипсиноподобных протеиназ в отходах промышленного производства гамма-глобулина - Дивоча, В.А.; Вилькинская, Е.М.; Циркуль, И.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Метою дослідження було визначення наявності інгібітору трипсиноподібних протеїназ у відходах промислового отримання гама глобуліну та альбуміну з донорської крові людини для подальшого використання в якості біоматеріалу для одержання протигрипозного засобу. The aim of the work presented is to extract trypsin like proteinasis inhibitor from the wastes of і globin production and albumin of human donors’ blood for their further use as a biomaterial for flu funds.