Медико-демографическая ситуация приграничных областей Польши, Украины и Белоруссии - Пецевич-Шчэнсна, Г.E. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Проведена порівняльна оцінка статистичних даних про медико демографічну ситуацію в прикордонних областях Польщі, України і Білорусії. The comparative estimation of statistical information is conducted about a Medical demographic situation in the border line areas of Poland, Ukraine and Byelorussia.