Актуальные риски в регламентации качества питьевой воды - Стрикаленко, Т.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
В статті проведений аналіз компонентів гігієнічної регламентації якості питної води, їх особливості в теперішньому часі і пошуки нових показників безпасности питної води. In this article are presented the analysis of components of the hygienic regulation of quality of the drinking water, their feature at the present stage and in the long term in search of decisions for the water harmless to the person.