Проблемы гигиенического нормирования многокомпонентных смесей при оценке общественного здоровья и состояния производственной среды - Дмитриев, А.В.; Захаров, А.П.; Дорохина, М.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Проведено вивчення неспецифічної токсичності повітряного і водного середовища, що містить поліфазні і багатокомпонентні суміші шкідливих речовин. Вивчена їх комбінована дія в рамках моделі санітарно-епідеміологічного нормування з використанням хроматографічного методу оцінки міжмолекулярних взаємодій. Studying of nonspecific toxicity of the air and water environment containing polyphase and multicomponent mixes of harmful substances is spent. Their combined action within the limits of model of sanitary and epidemiologic rationing with use of a chromatographic method of an estimation of intermolecular interactions is investigated.