Что такое алгебраическая алгоритмика? - Цейтлин, Г.Е.; Мохница, А.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Даний огляд присвячено алгебраїчній алгоритміці (АА) - актуальній області комп'ютерної науки, що інтенсивно розвивається.
Наведено обґрунтування напряму досліджень з алгебри алгоритміки в межах АА. Окреслено загальну характеристику та
перспективи розвитку алгебри алгоритміки та її інструментальних засобів The review is dedicated to the algebraic alghorithmics, an intensively developed area of research of the computer science. The prospects
of studies on algebra of algorithmics and its instrumental means in the framework of algebraic algorithmics are described.